Hanneke Noort

Al jaren heb ik een praktijk voor acupunctuur en EFT (Prik en Klop) en ben ik zeer geïnteresseerd in het welzijn van mensen. Mijn visie is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat deze elkaar ook wederzijds beïnvloeden. Via acupunctuur en EFT beïnvloed je dan ook zowel lichaam als geest.

Nu ik de post HBO opleiding coachen op drijfveren heb gevolgd ben ik me bewust van mijn eigen drijfveer en word ik niet afgeleid door mijn persoonlijke thema waardoor ik me helemaal kan richten op de ontwikkeling van de ander. Bij het coachen houd ik oog voor het proces waar de ander in zit en help ik de ander graag een stapje verder op z’n levenspad.

Tijdens de coaching geef ik mensen inzicht in hun onbewuste drijfveer die je altijd in je comfortzone probeert te houden. Ik probeer mensen te motiveren in beweging te komen zodat ze prettiger kunnen functioneren. Door het inzicht wat ze krijgen gaan ze inzien dat er een keuze is nl of het oude gedrag inzetten of bijgeleerd gedrag inzetten. Hierdoor gaan patronen doorbroken worden en zien we een blijvende verandering.